ZilverWitLogo_zonderbaseline_LR_wit

Zorgeloos genieten

Zilverwit
icon2

Doordachte architectuur

Zilverwit is een modern en open ontwerp van architect Johan Everaerts dat opvalt door zijn lichte kleuren en doordachte vormgeving. 

icon1

Weelderig groen

Dankzij de groene binnentuin en de open doorsteek tussen de appartementen krijg je toegang tot een uitgestrekte, groene
omgeving. 

icon3

Centrale ligging

Met Leuven en Brussel op een boogscheut, en de charme van het groene Rotselaar op wandelafstand combineer je het beste van twee werelden.

Appartementen

42 stijlvolle appartementen

De één- of tweeslaapkamerappartementen zijn ruim en je geniet er van een optimale lichtinval. Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt, telkens met hoogwaardige materialen die je interieur net dat ietsje meer zullen geven.

De eigentijdse, functionele inrichting en zongerichte terrassen zijn voor iedere bewoner een extra troef.

Comfort+ appartementen

51 Comfortappartementen

De Comfort+ appartementen zijn slim ontworpen en laten lichte aanpassingen toe naargelang je noden. Daarnaast krijg je hulp van een echte comfort manager die het juiste antwoord zoekt op al je vragen. Door in te zetten op duurzame materialen en technieken, beschikt deze fase van Zilverwit over bijna-energieneutrale (BEN) wooneenheden. Alle appartementen hebben een zeer laag E-peil van nog geen 30.

zilverwit brochure

Download de brochure

Ontdek alles over Zilverwit in Rotselaar in deze brochure.

  • Inbegrepen in de download: brochure & typeplannen
  • Vanaf prijzen
    • 1 slaapkamer vanaf € 173.500,- (excl. kosten)
    • 2 slaapkamers vanaf € 227.000,- (excl. kosten)
    • Penthouse vanaf € 202.500,- (excl. kosten)
Comfort+ appartementen

In Zilverwit kom je terecht in een bruisende en vertrouwde buurt. We zetten sterk in op samenleven in plaats van naast elkaar wonen. De grote groene tuin en de gemeenschappelijke zaal, die bij de Comfort+ appartementen hoort, zijn ideaal om activiteiten te organiseren met je buren, vrienden en familie. Denk aan een fijn verjaardagsfeest, een heerlijke wijnproeverij of een interessante lezing.

De gemeenschappelijke zaal kan natuurlijk ook dienst doen als coworkingruimte, hobbyruimte, bibliotheek of ontspanningsruimte. En vergeet niet: ook hier kan de comfort manager je bijstaan om elk evenement tot in de puntjes te
helpen plannen!

Ontdek de troeven van Zilverwit

arrow down
Gebouwen B en C

Architectuur

Zilverwit biedt voor elk wat wils. Je kan kiezen uit 42 stijlvolle appartementen en 51 Comfort+ woningen. Parkeren kan je ondergronds in een ruime parking. 

Zilverwit is een modern en open ontwerp van architect Johan Everaerts dat opvalt door zijn lichte kleuren en doordachte vormgeving. Het project bestaat uit vier gebouwen die een harmonieus geheel vormen. De site wordt speels doorbroken door een gezellig karrenspoor richting de Dijlevallei.

Kasteel

Rotselaar verveelt nooit

Zilverwit ligt in Rotselaar, het groene hart van Vlaams-Brabant. De regio is zeer bosrijk. Je vindt er het recreatiegebied de Plas van Rotselaar en heel wat mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Kortom, hier geniet je volop van de natuur. Maar er is ook kleinstedelijke gezelligheid. Je kan een bezoekje brengen aan de groentemarkt of de lokale wijnteelt, of genieten van het lokale theater- en muziekaanbod. Ben je op zoek naar actie of rust? In Rotselaar kom je sowieso aan je trekken. En vanuit jouw woning in Zilverwit ligt deze streek gewoon aan je voeten.

Binnentuin

Centraal én groen

De rust van de natuur met de dynamiek van de stad om de hoek. Die unieke combinatie vind je in Zilverwit, in het authentieke centrum van Rotselaar. Met Leuven en Brussel op een boogscheut, en de charme van het groene Rotselaar op wandelafstand combineer je het beste van twee werelden. Dankzij de binnentuin en de open doorsteek tussen de appartementen, krijg je bovendien toegang tot een uitgestrekte, groene omgeving.

Zie je jezelf helemaal wonen in Zilverwit?
Of wil je investeren in één van onze units?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak