<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2237169646527173&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
ZilverWitLogo_zonderbaseline_LR_wit

Zorgeloos genieten

foto1_zilverwit
icon2

Doordachte architectuur

Zilverwit is een modern en open ontwerp van architect Johan Everaerts dat opvalt door zijn lichte kleuren en doordachte vormgeving. 

icon1

Weelderig groen

Dankzij de groene binnentuin en de open doorsteek tussen de appartementen krijg je toegang tot een uitgestrekte, groene
omgeving. 

icon3

Centrale ligging

Met Leuven en Brussel op een boogscheut, en de charme van het groene Rotselaar op wandelafstand combineer je het beste van twee werelden.

Appartementen

42 stijlvolle appartementen

De één- of tweeslaapkamerappartementen zijn ruim en je geniet er van een optimale lichtinval. Elk appartement wordt tot in de puntjes afgewerkt, telkens met hoogwaardige materialen die je interieur net dat ietsje meer zullen geven.

De eigentijdse, functionele inrichting en zongerichte terrassen zijn voor iedere bewoner een extra troef.

Comfort+ appartementen

51 Comfortappartementen

Woningen met de juiste dienstverlening op het juiste moment: dat is de unieke Comfort+ formule. Met een minimum aan vaste kosten kies je enkel de zorg- en comfortdiensten die jij nodig hebt. Klusjes, poetsdienst of een andere dienst uit het ruime aanbod: jij richt je leven in zoals jij wil. En kan je uiteindelijk toch wat extra hulp gebruiken, dan moet je niet verhuizen. Een Comfort+ appartement is een standaard appartement dat je zonder probleem kan omvormen tot een zorgwoning.

zilverwit brochure

Download de brochure

Ontdek alles over Zilverwit in Rotselaar in deze brochure.

  • Inbegrepen in de download: brochure & typeplannen
  • Vanaf prijzen
    • 1 slaapkamer vanaf € 179.000,- (excl. kosten)
    • 2 slaapkamers vanaf € 250.000,- (excl. kosten)
    • Penthouse vanaf € 287.850,- (excl. kosten)
Schets

Inplanting gebouwen

De appartementen liggen vlakbij het kerkplein van Rotselaar. De inplanting van de drie gebouwen zorgt voor een grote variëteit. Gebouw B en C liggen achteraan op de site terwijl gebouw A zich aan de straatzijde bevindt en een zicht biedt op de prachtige achtergelegen weiden.

De open doorsteek tussen de appartementen geeft je bovendien toegang tot een uitgestrekte, groene omgeving. Een ideale stek dus voor sportievelingen en levensgenieters.

Ontdek de troeven van Zilverwit

arrow down
Architectuur

Architectuur

Zilverwit biedt voor elk wat wils. Je kan kiezen uit 42 stijlvolle appartementen en 51 Comfort+ woningen. Parkeren kan je ondergronds in een ruime parking. 

Zilverwit is een modern en open ontwerp van architect Johan Everaerts dat opvalt door zijn lichte kleuren en doordachte vormgeving. Het project bestaat uit vier gebouwen die een harmonieus geheel vormen. De site wordt speels doorbroken door een gezellig karrenspoor richting de Dijlevallei.

Kasteel

Rotselaar verveelt nooit

Zilverwit ligt in Rotselaar, het groene hart van Vlaams-Brabant. De regio is zeer bosrijk. Je vindt er het recreatiegebied de Plas van Rotselaar en heel wat mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Kortom, hier geniet je volop van de natuur. Maar er is ook kleinstedelijke gezelligheid. Je kan een bezoekje brengen aan de groentemarkt of de lokale wijnteelt, of genieten van het lokale theater- en muziekaanbod. Ben je op zoek naar actie of rust? In Rotselaar kom je sowieso aan je trekken. En vanuit jouw woning in Zilverwit ligt deze streek gewoon aan je voeten.

Groene binnentuin

Centraal én groen

De rust van de natuur met de dynamiek van de stad om de hoek. Die unieke combinatie vind je in Zilverwit, in het authentieke centrum van Rotselaar. Met Leuven en Brussel op een boogscheut, en de charme van het groene Rotselaar op wandelafstand combineer je het beste van twee werelden. Dankzij de binnentuin en de open doorsteek tussen de appartementen, krijg je bovendien toegang tot een uitgestrekte, groene omgeving.

Zie je jezelf helemaal wonen in Zilverwit?
Of wil je investeren in één van onze units?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak