Torck-logo-white-RGB-1

Een rijke geschiedenis & beloftevolle toekomst 

Ommegangstraat
icon2

Een nieuw stuk stad

Via een nieuwe invulling van de verlaten Torck-site zorgen wij voor een echte opwaardering van de buurt.  En dat alles zonder extra open ruimte in te nemen.
icon1

Rustig en groen

Het project ligt iets meer teruggetrokken van de straat. Dat maakt ruimte voor meer groen. Bovendien woon je in een verkeersluwe omgeving rond een groen binnengebied. 

icon3

Kwalitatieve architectuur

Kwalitatieve architectuur wil zeggen : kwaliteit naar duurzame materialen en indeling toe. Iedereen heeft andere wensen en daar geven we bij Torck een mooi antwoord op. 

Binnentuin

 

Welkom op Torck, een ambitieus woonproject waar het écht goed leven is. Hier woon je op een centrumlocatie met een rijke geschiedenis, die klaar is voor de toekomst.  Je geniet van de voordelen van de stad in een verkeersluwe omgeving.

De groene binnentuin vormt het centrum van een verrassend aantal woonmogelijkheden.

Brochure Torck

Download de brochure

Ontdek alles over het project Torck in deze brochure.

  • Inbegrepen in de download: brochure & typeplannen
  • Appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
  •  Prijzen vanaf € 195.000,- (excl.kosten)

Ontdek de troeven van Torck

arrow down
Torck

Wonen in het hart van Deinze

Torck ligt langs de Ommegangstraat en de Liefkemeirestraat
in Deinze. Het station ligt achter de hoek. De nabijgelegen fietssnelweg tussen Gent en Waregem en de op- en afrit van de E17 zorgen voor een extra vlotte bereikbaarheid. Ideaal om te pendelen met de trein, of voor vrijetijdsactiviteiten op locatie! Op Torck woon je op wandelafstand van alles: het centrum, de stadsdiensten, winkels, scholen, het zwembad, cultuurcentrum, musea. Je woont er rustig in een verkeersluw gebied.

Interieur

Een rijke geschiedenis

Wist je dat Torck een vaste waarde is in de geschiedenis en het collectief geheugen van Deinze? Deze industriële site kende zijn glorietijd in de 20ste eeuw. Torck was toen een toonaangevende speler in kinderwagens, tuinmeubilair, speelgoed en trapwagens. Het familiebedrijf legde de basis voor Deinze als centrum van de speelgoedindustrie. Katrien Lingier en Peter Van Veirdegem bezitten een privécollectie van Torck trapwagens, die je kan bezichtigen in het mudel - Museum van Deinze en de Leiestreek.

 

Binnentuin

Voor iedereen wat wils

Iedereen heeft andere wensen en daar geven we bij Torck een mooi antwoord op. Het project bestaat uit 54 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast vind je er 4 halfopen woningen met 3 slaapkamers. Tot slot biedt Torck ook een commerciële ruimte. Elk appartement is anders ingedeeld. Dat zorgt voor veel keuze: ligging langs de straat en het park, enkel naar de binnentuin gericht, verschillende oriëntaties, verschillende hoogteliggingen, … Voor elk budget en voor elk type gezinssamenstelling is er een wooneenheid beschikbaar.

 

Zie je jezelf helemaal wonen in Torck?
Of wil je investeren in één van onze units?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak