<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2237169646527173&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Ortus

Stijlvol en groen wonen, midden in het nieuwe centrum

In het centrum van Wezembeek-Oppem zal in 2020 Ortus gelanceerd worden, een gloednieuw woonproject van Van Roey Vastgoed. Ben jij wel te vinden voor een modern stedelijk leven op mensenmaat? Waar veel licht en lucht is en waar je in een aangename omgeving tussen de bomen je buren tegen het lijf loopt? Dan is Ortus wellicht iets voor jou.

Wordt Ortus straks jouw nieuwe thuis?

Ortus is een ambitieus project en een unieke kans. Je woont stijlvol, midden in het groen, met alle dagelijkse voorzieningen en de grootstad nabij. Ortus legt de fundamenten voor een hogere levenskwaliteit. Het project omvat een 100-tal appartementen en biedt meer dan alleen wonen. Rust vind je in de parkomgeving van het binnengebied. Levendigheid tref je aan de kant van het plein met de Bib, het Nieuw Administratief Centrum en commerciële ruimtes. Deze verwevenheid van publieke en private functies bepaalt mee de toekomstige identiteit van Wezembeek-Oppem.

Is Ortus iets voor jou? Schrijf je dan snel in voor het lanceringsevenement op woensdag 11 maart om 19 uur.

Locatie: kruispunt van de Europalaan en de Louis Marcelisstraat.

Ortus

 

Laat hier je gegevens achter