Ortus

Stijlvol en groen wonen, midden in het nieuwe centrum

(version française)

Stijlvol en groen wonen in Ortus
icon2

Bijna-energieneutraal

Dit vooruitstrevend project gaat voor bijna- energieneutrale (BEN) gebouwen.
De appartementen hebben een E-peil van maximaal 30 en zijn voorzien van duurzame technieken zoals zonnepanelen.

icon4

Vlotte mobiliteit

Door de aanwezigheid van tram en
bus ben je erg goed verbonden met de grootstad. Op Ortus kan je onafhankelijk en rustig wonen, met het voordeel dat je héél makkelijk naarhet centrum van Brussel kan.

icon1

Rustpunt en groene schakel

Ortus is het rustpunt en de groene schakel van Wezembeek-Oppem. Het groene binnengebied sluit aan op een netwerk van wandel- en fietspaden. Het
private, openbare en sociale lopen hier naadloos in elkaar over.

Ortus

Ortus biedt niet enkel een woning, maar een echte plaats om te leven. Dit project brengt voor jou een hedendaags centrum tot leven. De unieke mix van groene zones met publieke en private delen creëert mooie kansen voor ontmoeting, beleving en duurzaam energiegebruik. Deze ontwikkeling garandeert een dynamische toekomst voor alle bewoners.

Ortus legt de fundamenten voor een hogere levenskwaliteit. Je woont er stijlvol, midden in het groen en in een verkeersluw gebied. Je kan je (klein)kinderen veilig van en naar school brengen, samen ontspannen in het park, inspiratie halen in de bib, een kleine inkoop doen of administratieve regeling treffen en vrienden ontmoeten. Je doet het allemaal terwijl je slechts enkele stappen van je thuis verwijderd bent. Bovendien ligt ook de grootstad Brussel vlakbij.

Mock up

Download de brochure

Ontdek alles over project Ortus in Wezemebeek-Oppem in deze brochure.

  • Inbegrepen in de download: brochure & typeplannen
  • Prijzen
    • 1 slaapkamer vanaf 222.000,- euro (excl. kosten)
    • 2 slaapkamers vanaf 309.500,- euro (excl. kosten)
    • 3 slaapkamers vanaf 385.000,- euro (excl. kosten)
Ortus

Ontdek de troeven van Ortus

arrow down
Keuken

Afwerking op maat

Op Ortus koop je een volledig afgewerkt appartement, inclusief een voorgesteld pakket van keukenmeubilair, sanitaire toestellen, betegeling en vloerbekleding. We hechten veel belang aan het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en kiezen dan ook voor een hoogwaardig, uitgebreid en gevarieerd afwerkingspakket. Om jou op weg te helpen, maakten onze interieurarchitecten een preselectie binnen het afwerkingsbudget.
Wij begeleiden je graag verder bij jouw belangrijke keuzes.

Terras

Diverse typologieën

Het private deel van Ortus bestaat uit zes elegante wooncomplexen met elk een eigen karakter. Binnen deze gebouwen vind je telkens appartementen met 1 tot 3 slaapkamers. De bewoonbare oppervlaktes variëren van 60 m² tot 193 m². Het aanbod gaat van gelijkvloerse, hoek- en doorzonappartementen tot penthouses.

Inspirerende architectuur

Inspirerende architectuur

De architectuur van Ortus is discreet, stijlvol en integreert zich volop in de schitterende groene omgeving. Het rood-witte oude gemeentehuis vormde de basis voor alle materiaalkeuzes, waardoor verleden, heden en toekomst in elkaar versmelten. Het wit trekt zich door in de private delen. Zij zijn met elkaar verbonden door horizontale architectonische betonnen lijnen, wat zorgt voor een rustige uitstraling. De robuuste gebouwen krijgen een gedetailleerde afwerking met elegante en subtiele materialen. Denk aan zandkleur, warm grijs, mineraal en hout. 

Zie je jezelf helemaal wonen in Ortus?
Of wil je investeren in één van onze units?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak