Wonen in een oeverwoning op Hoedhaar

In het bruisende hart van Lokeren ontstaat een nieuwe, leuke en groene buurt. Hoedhaar is een indrukwekkend reconversieproject, waarbij een oude industriële site in fasen wordt verbouwd tot een park met woningen, appartementen, commerciële ruimtes en een kindercrèche. Modulaire houtbouwer Skilpod mag op deze site een reeks van 10 oeverwoningen realiseren.

 

Bekijk de beschikbare woningen

Ontdek de troeven


troef 1 modern-1

Moderne houtskeletbouwwoningen

Profiteer van de voordelen van houtbouw, gecombineerd met een moderne uitstraling. Een duurzame woning, met een E-peil van 30 en een aangenaam binnenklimaat. De buitenkant wordt afgewerkt in rode steen.

troef 2 park-1-1

Wonen in een park

Het lijkt een paradox, maar op Hoedhaar woon je wel degelijk in het groen en in de stad. Op de site is een heel nieuw park aangelegd, inclusief speeltuin. Een unieke combinatie die je niet snel elders zal vinden.

troef 3 instapklaar-1

Echt instapklaar

De woningen worden compleet afgewerkt opgeleverd, inclusief keuken, badkamer, schilderwerken en aansluitingen op de nutsvoorzieningen. Jij moet enkel nog je verhuisdozen inpakken.

De ligging

Hoedhaar is een modern totaalproject op de voormalige Hoedhaarsite in Lokeren. Op tien minuten wandelen ben je in het centrum van Lokeren, op een kwartier sta je in het station. De E17 ligt op 5 minuten rijden.

Op de site vind je alles wat een gezin nodig heeft: een groot groen park met speeltuin, een wassalon, co-working space, polyvalente ruimte, kindercrèche… De hele site is autoluw en de oeverwoningen van Skilpod liggen in een rustige uithoek van het park. De mini-community van 10 gezinnen heeft bovendien een eigen kleine binnentuin.

ligging-1

Groen tot in het hart van de stad

extra beelden 6-1
extra beelden 1-1
extra beelden 10-1
extra beelden 2-1
extra beelden 3-1-1

Skilpod neemt graag alle zorgen en onzekerheden weg.

Daarom werken ze met all-in prijzen. Voor een totaalprijs exclusief BTW en taksen tussen €281.094 en €317.721, woon jij binnenkort op Hoedhaar.

Wat is allemaal inbegrepen?

  • De woning zelf, volledig instapklaar afgewerkt
  • De bouwgrond op de Hoedhaar-site
  • Een eigen parking op de Hoedhaar-site
  • Ontzorging tijdens het bouwproces
  • Omgevingswerken (fundering, regenwaterput...)
  • De muren wit geschilderd
  • Een poetsbeurt voor de oplevering
  • Het ereloon van de architect
  • Algemene noodzakelijke kosten (aansluiting water, riolering, elektriciteit, internet, keuringen en verslagen)

De grond wordt verkocht door een derde partij, waardoor je geen BTW, maar slechts 12% registratierechten op de grond betaalt. Op de nieuwbouwwoning betaal je 21% BTW.extra tekst all-in prijs-1

Zie je jezelf hier al helemaal wonen?
Of wil je investeren in één van onze units?

Bekijk de beschikbare woningen