De Lommert

Onder de schaduw van de kerktoren

De Lommert
icon2

Duurzaam wonen

Alle appartementen voldoen nu al aan de Europese energienormen van 2021 en zijn dus bijna-energieneutraal (BEN).

icon3

Centrumlocatie

De Lommert is een knipoog naar de centrale ligging. Het project is namelijk bijna letterlijk gelegen in de schaduw van de kerktoren van Rijkevorsel.

icon1

Groen

'De Lommert', lokaal dialect voor schaduw, verwijst naar het groot aantal bomen op de site die met hun bladerdak in de zomer voor de nodige verkoeling zullen zorgen.

Kerk
Overzicht

Voor ieder wat wils

Waar kom jij écht thuis? Op een plek waar volop geleefd wordt, natuurlijk. Waar je kan genieten, lachen en spelen. Een plaats waar je elkaar ontmoet, maar waar je ook rust vindt. Een plek die verbonden is met een levendige gemeente. Een intieme en kalme stek in het groen, waar je woont op jouw maat en volgens jouw eigen wensen.

Dat is thuis. Dat is De Lommert.

We bouwen uiteraard niet voor een bepaald type bewoner, maar voor heel wat verschillende individuen en gezinnen, die allemaal op zoek zijn naar een thuis op maat. Het woonaanbod in De Lommert is dan ook
erg gevarieerd.

In De Rozekes hebben we 17 appartementen, waarvan 2 penthouses. Allen voorzien van 1, 2 of 3 slaapkamers. Ze werden zo ontworpen dat ze voor alle leeftijden vlot toegankelijk zijn. De meeste appartementen hebben aan weerskanten een terras, waardoor je de hele dag lang kan profiteren van de zon.  

Aan de overkant van de straat bouwen we twee villa’s, Den Aak en Den Beuk, die elk 6 appartementen omvatten. Elk appartement telt twee
slaapkamers en bij een aantal appartementen bestaat de mogelijkheid om uit te breiden tot 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn voorzien van
een ruim terras. De gelijkvloerse appartementen genieten bovendien van een prachtige tuin met zuid of west oriëntatie.

Bovendien heb je een rechtstreekse verbinding met Den Hof, waar je in een rustige setting je buren ontmoet. Zo biedt het project écht voor ieder (en elke gezinssamenstelling) wat wils.

Brochure De Lommert

Download de brochure

Ontdek alles over De Lommert in Rijkevorsel in deze brochure.

  • Inbegrepen in de download: brochure & typeplannen
  • Prijzen
    • UITVERKOCHT - 1 slaapkamer vanaf 184.000,- euro (excl. kosten)
    • 2 slaapkamers vanaf 228.000,- euro (excl. kosten)
    • UITVERKOCHT - 3 slaapkamers vanaf 284.000,- euro (excl. kosten)

Ontdek de troeven van De Lommert

arrow down
Interieur

Kwalitatieve afwerking

Bij De Lommert wordt comfort steeds vooropgesteld. Zo wordt er bijvoorbeeld vloerverwarming voorzien en opteren we – zoals in al onze projecten – voor een kwalitatieve afwerking van de vloeren, badkamers en keukens. Daarnaast helpen we je graag een handje bij de transformatie van een appartement op plan naar jouw thuis. Onze interieurarchitecten hebben doordachte afwerkingspakketten ontwikkeld om je te helpen bij de inrichting. Zij begeleiden je ook vanaf de aankoop tot de oplevering, zodat je die dag zeker in je droomwoning kan binnenstappen.

Rijkevorsel

BEN appartementen

Alle appartementen voldoen nu al aan de Europese energienormen van 2021. Dankzij slimme ventilatie en voldoende isolatie kan je in een bijna-energieneutraal appartement genieten van een bijzonder aangenaam en gezond binnenklimaat. De weinige energie die je dan toch nog nodig hebt, haal je uit je privatieve zonnepanelen. Jij profiteert daardoor jaar na jaar van extreem lage energiekosten, geniet gedurende 5 jaar van 50% korting op de onroerende voorheffing en bij een aantal banken krijg je zelfs een extra voordelig woonkrediet.

Overzichtsbeeld

Voor ieder wat wils

Het woonaanbod in de Lommert is erg gevarieerd en verspreid over verschillende gebouwen. In de Rozekes bevinden zich 17 appartementen waarvan 2 penthouses, allen voorzien van 1,2 of 3 slaapkamers. Daarnaast bouwen we twee villa's Den Aak en Den Beuk, die elk 6 appartementen omvatten. Elk appartement telt twee slaapkamers, bij sommigen is er mogelijkheid om uit te breiden naar 3 slaapkamers. Alle appartementen zijn voorzien van een ruim terras. De gelijkvloerse appartementen genieten bovendien van een prachtige tuin.

Zie je jezelf helemaal wonen in De Lommert?
Of wil je investeren in één van onze units?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak