Menu
Free Pack
Buy Now

670-exterieur-cam B 900x600-1

't Convent komt eraan! 

Je hebt het ongetwijfeld al vernomen : het project ‘t Convent komt eraan! ‘t Convent omvat de bouw van 45 appartementen en een ontmoetingsruimte in de Oude Vestenstraat (4 en 6) in Tienen.

Op donderdag 14 mei om 20 uur vond de lancering van ’t Convent plaats via een online evenement. Dit tijdstip was tevens de start van de verkoop van de appartementen. 

We houden je echter ook graag op de hoogte voor de praktische zaken van dit project. Hieronder vind je enkele punten van belang gerelateerd aan de geplande werken :

 • Als alles volgens plan verloopt willen wij graag de afbraakwerken starten in de schoolvakantie van juli en
  augustus. Zo zal het Klein Atheneum hiervan alvast geen hinder ondervinden.
 • Wij hopen om in september de bouwwerken te kunnen starten en deze zouden tegen de zomer van 2022
  moeten afgerond zijn.
 • Er zal voornamelijk gewerkt worden op weekdagen tussen 6.30 en 17.00 uur. Werken tijdens weekends zullen
  zeer uitzonderlijk zijn.
 • Gedurende de werken zal een parkeerverbod gelden vóór de werf en bij de plaatsing van beide torenkranen
  zal de straat éénmalig en tijdelijk worden afgesloten. Na de bouw van ’t Convent zal voor de demontage van
  deze kranen de straat mogelijks opnieuw tijdelijk afgesloten worden.
 • Eén van de gevels zal blijven staan dus wij zullen hiervoor een ondersteuningsstelling plaatsen. Deze zal het voetpad deels innemen, maar we zorgen ervoor dat iedereen hier comfortabel en veilig zal kunnen passeren.
 • Één taak, namelijk het polieren van de vloerplaat van de kelder, zal ’s nachts worden uitgevoerd. Dit is begin december gepland en kan éénmalige beperkte geluidshinder met zich meebrengen.

Wij hopen je hiermee alvast voldoende te hebben geïnformeerd en willen benadrukken dat we zoveel mogelijk rekening houden met omwonenden om eventuele hinder te beperken. We wensen ons oprecht te verontschuldigen indien de bouw van ’t Convent voor jou toch enige overlast veroorzaakt. Heb je nog vragen of opmerkingen nu en tijdens de werken over bovenstaande praktische zaken, kan je steeds contact opnemen met Artem, de aannemer die zal instaan voor de uitvoering. Je kan hen telefonisch bereiken via 014 33 66 00.

Zit je nog met een concrete vraag over een appartement? Wil je meer weten over de troeven van ons project? Of ben je nieuwsgierig naar onze manier van werken? 

Bezoek de website