<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2237169646527173&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Belvedère_wit

De blikvanger van deze bruisende nieuwe buurt

OPENDEURDAG 21 maart 2020 - geannuleerd

Wegens de getroffen maatregelen rond het coronavirus kan de opendeurdag niet doorgaan.
Wil je toch meer weten over dit project? Maak dan een afspraak.

 

icon2

Collectieve ruimte 

Hier kan je een verjaardagsfeestje organiseren, een streepje zon meepikken met je gasten of andere leuke activiteiten organiseren. 

icon3-1

Fiets- en wandelpaden

Hier ga je ‘s morgens een rondje hardlopen, vlei je je ‘s middags in het gras neer met een boek en spelen de kinderen samen buiten. 

icon4

Kindvriendelijk park

Het kindvriendelijke park is volledig autovrij en wordt uitgerust met allerlei klim- en speelplezier/speeltuigen.

Hoedhaarpark

Gelegen in een schitterend landschapspark, en met de heraangelegde Vondelbeek als levensader, geeft dit centrale stadsdeel een nieuwe betekenis aan duurzaam wonen.  Belvedère nestelt zich tussen het essenbos, de beekvallei en het uitgestrekte park vol voorjaarsbloeiers voor een ultieme groenbeleving. Met zoveel open ruimte is het geen wonder dat het Hoedhaarpark the place to be is voor allerlei festiviteiten zoals een Food Truck  Festival.

Download de brochure

Ontdek alles van project Belvedère in Lokeren in deze brochure.

  • Inbegrepen in de download: brochure & typeplannen
  • Prijzen vanaf 151.500,- euro (excl. kosten)

Ontdek de troeven van Belvèdere

arrow down
Gemeenschappelijke ruimte

Collectieve ruimte met tuin

Belvedère beschikt over een gemeenschappelijke ruimte en collectieve tuin waar de bewoners het verlengde van hun privé vinden. Hier kan je een verjaardagsfeestje organiseren, een streepje zon meepikken met je gasten of andere leuke activiteiten organiseren. Een filmavondje, een barbecue rond de picknicktafel of een spelletjesdag voor het hele gezin zijn hier allemaal zo geregeld.

Spelende kinderen in het park

Wonen in het Hoedhaarpark

"Wonen in Hoedhaarpark overtreft al onze verwachtingen. In de eerste plaats de groene omgeving van het park en de rust dankzij het autoluwe karakter van de site. Daarnaast is het een enorme luxe om thuis te komen en met de auto de garage in te rijden. Het hele concept is logisch en goed doordacht ingedeeld. Bovendien is het zeer kindvriendelijk. Vanop ons terras kunnen we onze kinderen in het oog houden terwijl ze spelen in het park," vertelt David De Bock.

header4-1-1

Aan iedere stijl gedacht

Tegelvloer of liever houten parket? We hebben aan iedere stijl gedacht. Minstens even belangrijk als het buitenleven is hoe je binnen beleeft. Of je nu een sobere scandinavische stijl of eerder nostalgisch met vintage meubelen in gedachten hebt, Belvedère biedt alle ruimte om jouw woonst te personaliseren. Kies tussen verschillende afwerkingen, vloeren, badkamers en keukens voor een appartement dat volledig op jouw stijl is afgestemd.

Zie je jezelf helemaal wonen in Belvedère?
Of wil je investeren in één van onze units?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak