MicrosoftTeams-image

Een stijlvolle wooncompositie
met een groen hart

De ritmiek van een bruisende kern en de rustige binnentuin smelten samen tot het perfecte duet. Een divers ensemble van woningen en appartementen vormt een coherente compositie in zachte, aardse tonen. De talrijke doorsteken houden het geheel luchtig en eigentijds.

Maak een afspraak

 

Ontdek de troeven van Nobile


Cam 016_1200x660

Genieten van groen

De collectieve tuin is het centrale pronkstuk van Nobile. Deze groene compositie met een rijke vegetatie is het natuurlijk verlengstuk van je eigen private buitenruimte. Een troef die niet enkel weggelegd is voor de eigenaars van een huis op de begane grond. Ook als je op een verdieping woont van een appartementsgebouw, kom je via de trappenhallen meteen terecht in de gezellige tuin. Het groene binnengebied van Nobile nodigt uit tot spontane ontmoetingen.

Standpunt 5_1200x660

Een ensemble aan woontypes

Nobile bestaat uit 9 verschillende, karakteristieke bouwvolumes. Naast de visuele identiteit van ieder gebouw, hebben de woonvolumes ook een specifieke typologie. Die brede waaier aan woontypes zoals een hoekappartement, kangoeroewoning, huis met tuin, doorzonappartement,... zorgt dat Nobile voor ieder (en elke gezinssamenstelling) wat wils heeft. Zowel alleenstaanden, ouderen en jonge gezinnen kunnen hier hun woondroom realiseren.

Cam 001_1200x660

Centrumlocatie Puurs

Onder de kerktoren wonen mag je hier (bijna) letterlijk opvatten. Nobile ligt niet enkel naast de kerk maar ook aan het cultureel centrum, de sporthal en aan het nieuwe gemeentehuis. De centrale ligging aan de rand van de gemeente laat je meteen proeven van de bruisende sfeer in Puurs. Op zoek naar een supermarkt, bakker of brasserie? Je vindt alle essentiële voorzieningen achter je hoek. Het treinstation bevindt zich op wandelafstand en je kan zelfs je (klein)kinderen te voet naar school brengen.

Nu kopen aan 6% btw = €40.000 besparen

Vandaag koop je een woning in Nobile aan 6% btw Hiermee bespaar je voor een nieuwbouwappartement gemiddeld tot € 40.000,-*. Een mooie kans om van te profiteren.

Snel zijn is de boodschap, want deze maatregel is enkel geldig voor de facturen die voor eind 2024 uitgeschreven worden. De concrete voorwaarden* om van 6% btw te genieten lees je op onze blog. Wil je jouw opties bekijken? Wij helpen je graag verder.

Maak een afspraak

VRV_Nobile_BTW

Download de brochure

De ligging van Nobile

Puurs-Sint-Amands leeft!

In het bruisend centrum van deze gemeente vind je een uitgebreid aanbod aan handels- en horecazaken. Terrasjes doen, shoppen in de leuke kledingboetieks, snuisteren in de lokale boekhandel of een boeket uitzoeken in de bloemenwinkel...hier beleef je altijd een leuke tijd. Bovendien liggen alle praktische voorzieningen zoals een supermarkt, bank, apotheek en dokter op wandelafstand. Zelfs het cultureel centrum, de bibliotheek en de gemeentelijke sporthal zijn vlakbij.

Maak een afspraak

Plattegrond_Nobile

Harmonieuze architectuur met een sterke identiteit

Cam 022_1200x800
Standpunt 4_1200x800
Cam 018_1200x800
Standpunt 1_1200x800
Cam 005_1200x800

Voor ieder budget

Brede waaier aan woontypes

Nobile bestaat uit 9 verschillende, karakteristieke bouwvolumes. Naast de visuele identiteit van ieder gebouw, hebben de woonvolumes ook een specifieke typologie. Die brede waaier aan woontypes zoals een hoekappartement, kangoeroewoning, huis met tuin, doorzonappartement,... zorgt dat Nobile voor ieder (en elke gezinssamenstelling) wat wils heeft.

De oppervlaktes van de woningen en appartementen variëren tussen 61 m² en 157 m². Verschillende gebouwen voor verschillende budgetten. Hieronder een opsomming van de verschillende ‘vanaf prijzen’ (sinds 1 april 2023).

- 1 slaapkamer vanaf € 227.000,- (excl. kosten)
- 2 slaapkamers vanaf € 290.000,- (excl. kosten)
- 3 slaapkamers vanaf € 365.000,- (excl. kosten)
- Woning vanaf € 405.000,- (excl. kosten)

Maak een afspraak

Nobile_Gebouwen-1

Zie je jezelf helemaal wonen in Nobile?
Of wil je investeren in één van onze interessante units?

Maak een afspraak

Gerelateerde artikels

Blijf op de hoogte

Nobile: een klassevolle wooncompositie met een groen hart

2 september 2022 I 2 min leestijd

Cam-013_1200x800-1

Tijdelijk btw-tarief van 6% voor de afbraak en heropbouw van een privéwoning

11 mei 2022 I 2 min leestijd