MicrosoftTeams-image

Een stijlvolle wooncompositie
met een groen hart

De ritmiek van een bruisende kern en de rustige binnentuin smelten samen tot het perfecte duet. Een divers ensemble van woningen en appartementen vormt een coherente compositie in zachte, aardse tonen. De talrijke doorsteken houden het geheel luchtig en eigentijds.

Schrijf je in voor de lancering

Ontdek de troeven van Nobile


Cam 016_1200x660

Genieten van groen

De collectieve tuin is het centrale pronkstuk van Nobile. Deze groene compositie met een rijke vegetatie is het natuurlijk verlengstuk van je eigen private buitenruimte. Een troef die niet enkel weggelegd is voor de eigenaars van een huis op de begane grond. Ook als je op een verdieping woont van een appartementsgebouw, kom je via de trappenhallen meteen terecht in de gezellige tuin. Het groene binnengebied van Nobile nodigt uit tot spontane ontmoetingen.

Standpunt 5_1200x660

Een ensemble aan woontypes

Nobile bestaat uit 9 verschillende, karakteristieke bouwvolumes. Naast de visuele identiteit van ieder gebouw, hebben de woonvolumes ook een specifieke typologie. Die brede waaier aan woontypes zoals een hoekappartement, kangoeroewoning, huis met tuin, doorzonappartement,... zorgt dat Nobile voor ieder (en elke gezinssamenstelling) wat wils heeft. Zowel alleenstaanden, ouderen en jonge gezinnen kunnen hier hun woondroom realiseren.

Cam 001_1200x660

Centrumlocatie Puurs

Onder de kerktoren wonen mag je hier (bijna) letterlijk opvatten. Nobile ligt niet enkel naast de kerk maar ook aan het cultureel centrum, de sporthal en aan het nieuwe gemeentehuis. De centrale ligging aan de rand van de gemeente laat je meteen proeven van de bruisende sfeer in Puurs. Op zoek naar een supermarkt, bakker of brasserie? Je vindt alle essentiële voorzieningen achter je hoek. Het treinstation bevindt zich op wandelafstand en je kan zelfs je (klein)kinderen te voet naar school brengen.

Schrijf je in voor de lancering van Nobile
op dinsdag 27 september 2022!

Wil jij graag kennismaken met dit unieke nieuwbouwproject in het
centrum van Puurs? Schrijf je dan hier in voor de lancering op 27 september.

Programma:
* 19.00 uur: ontvangst

* 19.30 uur: welkomstwoord & voorstelling woonproject Nobile
* 20.15 uur: receptie en mogelijkheid tot vragen stellen

We ontvangen je die avond heel graag vlak naast de plek waar woonproject
Nobile gerealiseerd zal worden: cc Binder (Forum 9, 2870 Puurs-Sint-Amands)
Tot dan!

Inschrijven voor de lancering

De ligging van Nobile

Puurs-Sint-Amands leeft!

In het bruisend centrum van deze gemeente vind je een uitgebreid aanbod aan handels- en horecazaken. Terrasjes doen, shoppen in de leuke kledingboetieks, snuisteren in de lokale boekhandel of een boeket uitzoeken in de bloemenwinkel...hier beleef je altijd een leuke tijd. Bovendien liggen alle praktische voorzieningen zoals een supermarkt, bank, apotheek en dokter op wandelafstand. Zelfs het cultureel centrum, de bibliotheek en de gemeentelijke sporthal zijn vlakbij.

Schrijf je in voor de lancering

Plattegrond_Nobile

Harmonieuze architectuur met een sterke identiteit

Cam 022_1200x800
Standpunt 4_1200x800
Cam 018_1200x800
Standpunt 1_1200x800
Cam 005_1200x800

Voor ieder budget

Start verkoop

We starten in verkoop met volgende gebouwen: Adagio (woningen), Pomposo, Bravuro, Leggiero, Vivace & Forza. Interesse? Laat dan zeker je gegevens na.

Schrijf je in voor de lancering

Nobile_Gebouwen-1

Zie je jezelf helemaal wonen in Nobile?
Of wil je investeren in één van onze interessante units?

Schrijf je in voor de lancering