nedergem_logon_negatief-1

Wonen aan het water

Blua-1
Download onze brochure
icon2

Hedendaagse architectuur

icon3-1

Toplocatie : groen en stad

icon4

Alles in de buurt 

Het station, het centrum, de school, de sportclub, alles ligt op een steenworp. 

Menta-1

Nederhem heeft heel wat te bieden.  Deze nieuwe woonbuurt genesteld in het groen, bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Halle.  Ook de hoofdstad Brussel bevindt zich op een boogscheut van Nederhem. 
Het park langs de Zenne zorgt voor een oase van rust en ontspanning op de site. 

Er is de keuze uit zeer comfortabele één- en meergezinswoningen en drie woontypes : appartementen, urban villa's en rijwoningen. 

Uiteraard werd in de afwerking maximale aandacht besteed aan comfort en kwaliteitsvol wonen. 

Adres : Jean Laroystraat, 1500 Halle

Langs het kanaal Brussel-Rupel ontstaat een nieuwe woonwijk: Nederhem. Een rustige wijk die de voordelen van een stad verenigt met de gezellige allures van een dorp. Nederhem combineert hierbij de dynamiek van Halle met de rust van een landelijke omgeving. In het groene hart van Vlaams-Brabant en toch vlakbij de hoofdstad. Brussel is makkelijk bereikbaar met de wagen, het openbaar vervoer of zelfs met de fiets!

Het project Nederhem wordt opgetrokken in meerdere fases.  Er is keuze uit verschillende woontypes: we zoeken graag samen met jou uit welk type woning het beste bij je past.

VERDA_P1204_nederhem_zicht-05_2015-09-02-1

Ontdek de troeven van Nederhem

arrow down
Verda-zicht-12-1

Hedendaagse architectuur

Nederhem heeft heel wat te bieden.  Er is een divers aanbod aan appartementen en urban villa's.  Benieuwd hoe je toekomstige woning in Nederhem eruit kan zien? Geïnteresseerd om in vastgoed te investeren?

Aarzel niet en neem gerust volledig vrijblijvend contact op. 

groen-1

Toplocatie : groen en stad

Halle is een stad die leeft! Je kan er gezellig kuieren door de verkeersvrije winkelwandelstraten en deelnemen aan talrijke culturele activiteiten. 

Sportievelingen kunnen zich uitleven op de talloze fiets- en wandelroutes die je leiden naar de mooiste plekjes in de stad.

Halle is de groene long op een boogscheut van Brussel.

bakker-1

Alles in de buurt

In Halle heb je alles op een steenworp.

Vanuit Nederhem ben je snel bij het station of het centrum met alle recreatieve voorzieningen en diensten die Halle te bieden heeft. Scholen en sportclubs vind je in en rondom de stad op wandelafstand. Bovendien bevindt het nieuwe stedelijk zwembad, de Sportoase, zich meteen om de hoek!

Zie je jezelf helemaal wonen in Nederhem ?
Of wil je investeren in één van onze units?
Contacteer ons dan voor een vrijblijvende afspraak via de website van Nederhem.

www.nederhem.be