Image 1

Wonen op een centrumlocatie in Deinze die klaar is
voor de toekomst. Je geniet van de voordelen van de
stad in een verkeersluwe omgeving.

Image 2

Torck

Iedereen heeft andere wensen en daar geven we bij Torck een mooi antwoord op. Het project bestaat uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement is anders ingedeeld. Dat zorgt voor veel keuze: ligging langs de straat en het park, enkel naar de binnentuin gericht, verschillende oriëntaties, verschillende hoogteliggingen, … 


Bovendien zijn er voldoende fietsenstallingen en minstens 1 parkeerplaats voorzien per appartement. Kortom, elk budget en elk type gezinssamenstelling kan er het ideale appartement vinden. Afhankelijk van het aantal slaapkamers koop je een appartement in Torck 

- vanaf € 234.000 (excl. kosten) voor 1 slaapkamer
- vanaf € 288.000 (excl. kosten) voor 2 slaapkamers
- vanaf € 330.000 (excl. kosten) voor 3 slaapkamers
- € 485.000 (excl. kosten) voor het handelspand van 329 m²

Raam-1
Image 1

Toegankelijk

Splitskopen maakt de aankoop van een energiezuinige woonst weer haalbaar voor Vlamingen met te weinig eigen inbreng. Kopers kunnen de aankoop van appartement en grond kunnen opsplitsen.

Image 2

Akoestische isolatie

Geen geluidsoverlast van je omgeving, dat is het belang van een goede akoestische isolatie. Dankzij een akoestische studie door een extern bureau zit dat bij Torck goed.

Image 3

Parking

Per wooneenheid is er minimaal één parkeerplaats voorzien. De parking is functioneel gelegen. Vanuit de wagen nader je snel de lift of trap naar jouw appartement.

Image 4

Fietsenstallingen

De fietsenstallingen vind je zowel boven- als ondergronds. Ze zijn verdeeld over de verschillende ingangen van Torck. Dat maakt het gebruik ervan erg makkelijk!

Image 5

Ventilatie

De appartementen worden verlucht via ventilatiesysteem D. De aan- en afvoer van de lucht gebeuren mechanisch, wat tot een optimaal comfort binnenshuis leidt.

Image 6

Gezamenlijke tuin

De groene binnentuin is ingericht als een groene open ruimte, met veel aandacht voor de privacy en de toegankelijkheid van de aangrenzende terrassen en woonruimtes.

Image 7

Duurzaam gebouwd

Van Roey Vastgoed besliste om deze oude site volledig te herontwikkelen zonder nieuwe open ruimte in te nemen. Duurzaamheid, in de brede zin van het woord.

Image 8

Eigen terras

Elk appartement heeft een eigen terras. Hiermee wordt het wonen naar buiten getrokken en zorgen we voor een sterke buitenrelatie.

De voordelen van Torck


My project-1 (2)

01

 

Ligging in Deinze

Torck ligt langs de Ommegangstraat en de Liefkemeirestraat in Deinze. Het station ligt achter de hoek. De nabijgelegen fietssnelweg tussen Gent en Waregem en de op- en afrit van de E17 zorgen voor een extra vlotte bereikbaarheid.

 

AM_VanRoey_Torck_Final_EXT03View01_Vs001_20210329

02

 

Architectuur

Hier knipoogt de architectuur naar het verleden. De ritmische schakeling van blokjes in de roodbruine gevel verwijst naar het repetitief gegeven van het industrieel verleden. De architectuur dringt zich niet op, maar laat mensen toe om het op hun eigen manier gezellig te maken.

My project-1

03

 

Duurzaam en veilig verkeer

De auto’s gaan op specifieke plaatsen meteen ondergronds. Heel het binnengebied van Torck is dus autovrij. Op die manier zetten we in op woonkwaliteit en wooncomfort voor de bewoners van Torck en de omgeving.

Map

De ligging van Torck

Op Torck woon je op wandelafstand van alles: het centrum, de stadsdiensten,
winkels, scholen, het zwembad, cultuurcentrum, musea. Je woont er rustig
in een verkeersluw gebied.

Maak een afspraak

  In de buurt

 • Image

  Gent Stad
  21 km - Gent centrum
  20 minuten met de trein

 • Image

  Station Deinze
  0,9 km - Station
  6 minuten wandelen

 • Image

  De Brielmeersen
  2,3 km - Natuurgebied
  10 minuten wandelen

Verhuis in de lente van 2023 naar Torck

In 2021 startte de bouw van Torck aan het gedeelte in de Ommegangstraat. Het project werd verder opgebouwd richting de toren in de Liefkemeirestraat. De afwerking van de appartementen zal nu ook in die volgorde gebeuren.

Keuken
Woonkamer-2
Woonkamer
Badkamer
Zetel

Contacteer ons voor meer info

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om van Torck jouw
nieuwe thuis te maken? Vraag dan snel een afspraak aan.

Maak een afspraak